Unwillingness

Well, nobody put a gun to your silly head and forced you doing all those stupid things. You do have a will of your own, right?

You're pondering about the pathetic items that bring you happiness.



Naj time for breakfast.. yum.

Problematik?

Det som borde vara en tillfällig svacka blir till ett ändlöst djup i slutändan.


GE MIG POSITIV STRESS! jag vill ha..




Min käre vän Edmund Burke sade en gång..


" The only thing necessary for evil to triumph is for good men to do nothing. "


Lyft dina två rump halvor och ingrip när en situation verkar balla ur säger jag bara! Erbjud hjälp när du ser att någon är i behov utav den. Ännu en gång har vi lyckats bevisa det för oss själva och vår omvärld. Varför är vi människor så otroligt dumma ibland? Ja jag betonar det, DUMMA. Psykologiska undersökningar och studier har gjorts och resultaten är i många utav fallen otroliga, nästan litet skrattretande. Faktum är att vi människor kan vara oerhört passiva i situationer där medmänniskor är i desperat behov av direkt hjälp. Vi kan dra ett exempel, anta att du kör din bil och är på väg hem från jobbet, du har tio andra bilar körandes bakom dig på samma väg. På din högra sida av vägen ser du plötsligt att en bil har stannat och har på varningslamporna. Personen i fråga är ju i behov av  DIN hjälp. Vad gör du i den här situationen? Jo, studier har visat att majoriteten av oss hade fortsatt köra förbi, då vi antar att de andra tio bilarna bakom oss antagligen kommer att svänga av vägen och hjälpa den personen. Vi utgår ifrån att "någon annan" ska ingripa, att vi utgår ifrån tanken att en mer kvalificierad person som befinner sig på samma väg, samma plats och samma tidpunkt ska ingripa. Det här fenomenet kallas idag för åskådareffekten, om vi ska förklara det här kort så innebär det följande. Ju fler människor som befinner sig på plats vid en nödsituation ju färre utav oss är benägna att ingripa. Alltså, vid en nödsituation har man större chans att få hjälp om det enbart finns ett vittne än om det finns tio. För vi har en tendens att lägga över ansvaret på andra människor runt omkring oss. Medan vi lägger över ansvaret på de, så faller det egna ansvaret i skuggan. Vi tänker då "någon annan ingriper NOG. "

Förfärligt, I know! Skärpning peepz.

Home is where the heart is..

genius.

Insanity?


Motivation är något av det viktigaste som finns. Vi kan starkt påpeka att utan movtivation skulle vi inte ha stigit upp ur den varma, sköna och charmiga sängen i morse - ingen annan morgon heller för den delen! Det finns vissa saker som vi helt enkelt gärna bara gör, vi känner för att utföra det, vi har en så kallad motivation mina kära vänner. Men då kommer vi till den delen där vi finner saker i vardagen som vi helst inte vill göra, vi känner helt enkelt inte för det. Alltså är detta = ingen motivation. Vi ska dock inte förvirra oss själva genom att tro att fenomenet motivation enbart innebär att vilja något. För att så riktigt enkelt är det faktiskt inte. Hör och häpna! Eller nja, läs de kommande raderna och häpna. Det finns tusentals saker som vi gör utan att vi egentligen vill göra det. Visst komplicerar det allting? Vilka faktorer är det som förmår oss att utföra en handling egentligen? Hm, bland annat sömn, utan sömn ingen motivation peepz! Sömnen är alltså ett grundläggande behov som ger oss krafter att orka igenom hela dagen. En god sömn kan skapa underverk for sure. En simpel definition av vår kära motivation är de processer som initierar, guidar och bibehåller beteenden. Alltså, motivation är en komplex process som kan ta form, omformas och bestå. Om de här inre processerna skulle helt utebli så uppstår något som vi inom psykologins värld kallar apati.

Naj det får räcka för inatt, brist på inspiration det är vad JUST det här fenomenet bör kallas. För mycket plugg, för mycket av driftsteorin, instinktsteorin och förväntingsteorin. Dags att bege sig mot den charmiga sängen och få en GOD natts sömn så att motivationen är på topp imorgon, då kommer det att skapas underverk kan jag lova. Haaaah.


Have you ever been extremely, extremely dogtired? Den känslan kan beskrivas på många olika sätt. Fast i slutändan är det en enda sak man vill, att sluta ögonen och inta en liggande konstig sned position och bara somna. Då kommer vi till den stora frågan, varför lider många människor av sömnproblem och sömnbrist? Vi kan börja med att inleda att orsakerna är ett flertal, ofta har sömnproblem en koppling till stress. Dessutom är det dålig sömn som i sin tur skapar..... Nej nu får det faktiskt räcka.



Elow..

Well here it goes. I guess I managed to find my way here as well.. Lack of inspiration.

. . .


Kan börja med att inviga den här bloggen genom att gratulera min vän Pembe, önskar dig all lycka & framgång dear. Du har jobbat hårt för det här och bevisat att DU är one of a kind. Hennes allra första plagg av den kommande vårkollektionen har påbörjats att säljas på Gina Tricot's hemsida idag.  And of course, there are more to come..

Checka in den peepz! :)


https://www.ginatricot.com/#/product/26367142


Naj måste återgå till pluggandet nu..


RSS 2.0